Infographics

Ons portfolio is het bewijs van onze expertise in het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen die bezoekers omzetten in trouwe klanten. Blader door ons werk en zie hoe wij jouw e-commerce bedrijf kunnen helpen.

Oortjes

Voor dit project hadden we de beschikking over hoogwaardige productrenders. Deze hebben we gecombineerd met lifestylefoto's om een realistisch beeld te schetsen van hoe het product bij de eindgebruiker zou passen.

Ladyshave

Bij dit project lag de uitdaging in het presenteren van het verzorgingsapparaat voor vrouwen zonder het te stereotiep vrouwelijk te maken. We kozen voor een subtiele roze gradiënt, wat heeft geleid tot een sterke conversie voor onze klant.

Wildcamera

Voor dit project hadden we de beschikking over productfotografie. Alle overige elementen hebben we zelf in de infographics geïntegreerd. We zijn uitermate tevreden met het eindresultaat en het is ons gelukt om de essentie van het product over te brengen door esthetisch verantwoorde ontwerpen.

Anti-snurkbeugel

Voor dit project hebben we de anti-snurkbeugel in de spotlight gezet met heldere productfotografie en informatieve infographics. We hebben de kernvoordelen en werking van de beugel duidelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. Ons doel was om te laten zien hoe eenvoudig een goede nachtrust bereikbaar kan zijn. Het resultaat is een compacte, visueel sterke presentatie die de essentie en de waarde van de anti-snurkbeugel effectief overbrengt.

Denk je dat we bij je passen?

Laten we je impact vandaag nog vergroten!

Neem contact met ons op